נטילת ידיים..

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 16/12/06 20:10 כה בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב,

השאלה שלי היא אם לאחר שיצאתי מהשירותים ואני אוכלת המוציא כיצד אני צריכה ליטול ידיים?(הרי אני צריכה לברך גם על "אשר יצר" וגם על נטילת ידיים רגילה שלפני המוציא..לכן שאלתי היא מה קודם למה?)

בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב!
יש ליטול ידיים רק פעם אחת, ולברך "על נטילת ידיים", ולאחר מכן "אשר יצר" (וזה לא נחשב הפסק).
בברכה
אריה
ישיבת הר עציון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן