נטילת ידיים

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 23/09/07 22:26 יא בתשרי התשסח

שאלה

מה ההבדל בין נטילת ידיים שלפני האוכל לנטילת ידיים שלאחרי השירותים?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

נטילת ידים לצורך אכילת לחם חייבת להיעשות בכלי המחזיק לפחות רביעית (87 גרם), וצריך לשפוך על כל יד לפחות רביעית מים, ורצוי יותר, והשפיכה צריכה להיות על כל היד.
נטילת ידיים לאחר שירותים, לא חייבת להיות בכלי ועל כל היד.
כל טוב
רונן לוביץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן