נוצרים ומוסלמים

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 02/08/07 22:03 יח באב התשסז

שאלה

בס"ד

חשבתי על כל עניין הנוצרים והמוסלמים וזה נראה לי ממש מוזר שהם יסכימו להאמין בכזה דבר-הרי מן הסתם חלקם בודקים את הביסוס לאמונה שלהם וזה מוזר שהם יסתמכו על אבותיהם שטענו שהייתה התגלות רק למישהו אחד-לישו או למוחמד-אני ממש לא מבינה את זה!!!!!

תודה!

תשובה

כשחיים בחברה שכולם אומ רים אותו דבר זה חודר לעצמות, ואומרים ומאמינים בדברים הכי לא הגיוניים.
תראה את המשחיסטים של חב"ד שמאמינים במשהו מופקע שהרבי שלהם לא מת כפשוטו.
הדבר הזה רק מחייב אותנו לבדוק גם את עצמינו כי כולנו יצורים חברתיים ויתכן שיש דברים רבים שאנו עושים בלי לחשוב עליהם והם טפשיים לחלוטין.