נוסח התפילות תימני

חדשות כיפה הרב דוד לוי 21/12/11 22:19 כה בכסלו התשעב

שאלה

שלום רב.

ברצוני להתפלל את 3 התפילות (שחרית, מנחה, ערבית), אולם בסידור שלי (נוסח תימני) יש חלקים שקוראים ויש שלא, ואינני בטוח שאני יודע מה כן ומה לא. יש לציין שכרגע אני מעוניין להתפלל בביתי, ולאחר מכן ב"ה בבית הכנסת.

בקשתי היא האם ניתן לשלוח לי את נוסח התפילות המדויק (אנא לא בראשי פרקים, אלא ממש את כל המילים הרלבנטיות) כדי שאוכל להתפלל, היות ותפילת השחרית וכן הנוספות מבלבלות אותי בסידור..אני מודה לכם מאד!

תשובה

תזכה למצוות,

אני חושב שעדיף שתתפלל מהסידור שלך וגם אם תאמר דברים בטעות - ה' שומע את אשר בליבך ולא נורא אם תטעה.

אם תרצה אתה יכול להתקשר אלי 098987548 כאשר הסידור בידך וכן עפרון לסימון הקטעים בתוך הסידור.

אין מה להשוות את התפילה מתוך הסידור לדפים שאולי תוריד מהאינטרנט.

בהצלחה ותזכה למצוות שבת שלום דוד לוי