נגיעות

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 11/10/05 17:08 ח בתשרי התשסו

שאלה

שלום שמי רעות אני גרושה מיזה שנה ונורא קשה לי עם הנגיעות כמה שאני משתדלת אני לא מצליחה מה לעשות

תשובה

שלום
מתוך הערכתי לכנות שאת מביעה ולרצון שלך לפתור עניין זה חשבתי על מספר נקודות
א. אין להתייאש גם אם לא הצלחת עד עתה עלינו להתאזר בגבורה, כמו אל כל משימה שאנו צריכים לבצעה.
ב. עלינו לזכור שנבראנו עם כוחות מתאימים לקיים את רצון ה' ואין ה' מטיל עלינו משימה למעלה מכוחותינו. כדאי לשנן זאת לעצמנו שוב ושוב.
ג. דווקא נוכח מצבך מזה שנה כדאי להשקיע את כל הכוחות ביכולת להקים בניין חדש ולמענו לשמור ככל יכולתנו על טהרה וקדושה
ד. ובכלל כדאי למצוא מסגרת שבה את יכולה לשמוע שיעורים ולהתמלא, מסגרת עם חברה מתאימה ומגבשת.

בברכה
אלישע פיקסלר