מתנה שקיבלתי

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 11/05/08 13:10 ו באייר התשסח

שאלה

שלום וברכה..

מהיותי בת שירות היינו צריכים להקים את שוק פורים באחד מבתי ספר באזור וכתוצאה מזה היינו במגע עם בנים באחד מהפעמים נוצר מצב ש"רבתי" עם אחד הבחורים וכתוצאה מזה הוא הרגיש שהוא פגע בי והחליט לתת לי מתנה.. קיבלתי אותה אבל נודע לי שזה אחד מהפרסים שהיו לשוק פורים ויתרה על זה נודע לי גם שהוא הביא לי את זה בלי להתייעץ עם בני כיתתו אלה על דעת עצמו ועוד כמה חברים. ברצוני לחדד שלאחר ששמעתי דבר זה החלטתי שאני לא משתמשת בזה אך מה אני צריכה לעשות האם להחזיר לו את זה או פשוט לקרוע את זה ולא לספר לאף אחד, זה דבר שמאוד מפריעה לי האם לספר לחברה שלי שהיא גם חברה שלו הוא פשוט "להעלים עין" ולהבליג או לספר לה?

בברכה חודש טוב ובשורות טובות... תודה רבה.

תשובה

שלום
מוטלת עלייך חובה להשיב לבני כיתתו מה שנלקח מהם שלא כדין (אפשר בעלום שם ) ואין צורך לספר לאנשים נוספים בבחינת לשון הרע.
ברכה והצלחה