משקפי שמש

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 07/07/08 02:45 ד בתמוז התשסח

שאלה

אני בת 16 מהאי ז'רבה . כאן לובשים גברים משקפי שמש וזה נורמלי גם נשים לובשות אבל בנות שלובשים משקפים אלו שהם כנראה לי דבר המבהיר מרחוק שאינו כל כך צנוע . האם זה אסור או מותר שבנות יטיילו איתם ברחוב למרות שאין להן בעיות בעינים ? והכוונה היא שיהיה פרצןף יותר יפה וגם כדי להגן על הענים מהשמש ... תודה רבה !!! חזק וברוך !

תשובה

בסד

שלום רב.

חיזקו לאמצו שם בגולה הרחוקה
יהי רצון שתעלו כבר לארצנו השמחה..אין מה להשאר מחוץ לבית יותר...כאן הבית שלנו.

לשאלה ,מותר אם זה לא מושך תשומת לב מיוחדת .אבל אם גם בנות אחרות מרכיבות משקפים אלו מותר.
בברכה