משיכה מסוימת לבנות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/10/08 13:53 יג בתשרי התשסט

שאלה

שלום,שמי ...ואני רוצה את חוות דעתך על המקרה שלי,אשמח אם תעזור לי.

יש לי סוג של נטייה מסויימת לבנות,וזה מגיל קטן אבל אני עדין במקום מסויים נמשכת לגברים,ויש לי קשר עם מישהי זאת אומרת אנחנו לא ביחד פשוט התאהבתי בה והיא בהמשך הזמן גם פיתחה אלי רגש אבל לה לא הייתה את הנטייה הזאת לפני כן,והיא התגברה על הייצר והפסיקה לאהוב אותי אבל אני עדיין אוהבת אותה ואנחנו עדיין בקשר מצויין.

השאלה שלי היא אם אנחנו נוכל לשמור על קשר בעתיד קשר נורמלי וטוב למרות שהיה בנינו משהו?

אשמח לשמוע את תגובתך בנושא.

תשובה

שלום וברכה

מניסיוני למדתי כי משיכה לבנות בצד משיכה לבנים היא עניין די שכיח.
עיקר ההתמודדות עם מצב זה היא בראש – לאמור, הכרעה שלך כי על אף אהבתך המסוימת לנשים את רוצה להקים משפחה, ולטפח דווקא בעצמך את המשיכה לגברים. אולי הדבר יחייב לזמן מסוים הדחקה מסוימת, ואף על פי כן הדבר נכון לעשות אותו.
בשעה שציר היסוד שלך יהיה להקים משפחה ולהימשך לבנים לא תהיה לך בעיה להמשיך להיות חברה טובה של אותה בחורה, ולקיים איתה את היחסים הרגילים שבני אדם מקיימים ביניהן.

כל טוב