מקובל המבקש כסף לפתיחת מזלות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/07/08 14:20 יא בתמוז התשסח

שאלה

ב"ה

כבוד הרב שלום

אני ....י(בת.ז. ...)

יש לי בת בשם ...תאריך לידה שלה הוא - .../.../82 . אני מאוד דואגת לגביה, בוכה בימים מתפללת ומבקשת מאלוהים למצוא לה זיווג. הייתי אצל נתתי להם מכתב שיגידו לי מה קורה עם הבת חלקם אמר לי "מזל תקוע" יפתח עוד שנה חלקם אמר לי ימצא זיווג אבל המזל סוג. השבוע דיברתי עם מקובל שאמר לי ש"המזל סגור" וצריך לפתוח אותו ושאני ישלח לו סכום כסף(גדול) ואין לי את הכסף שהוא ביקש כדי שישלח לי חומרים לפתוח לה את המזל. אני דואגת מוטרדת וכואב לי הלב כמובן גם לאבא שלה(...).

עלי לציין ש...חמודה,נאה ומשכילה אבל לא"הולך" לה מה עלי לעשות כבוד הרב אני עצובה ובוכה כל יום.הבן הגדול שלי שהוא אחיה ניסה להכיר לה משהו וגם אני ניסתי והיא לא מוכנה בשום פנים.אנא כבוד הרב ייעץ לי מה לעשות.

תודה על תשובתך

תשובה

שלום וברכה

אניע מבין היטב את הכאב שלך, ואת הרצון לראות את הבת מתחתנת.
נכון באמת להתפלל לריבונו של עולם על הזיווג שלה, ונכון כמובן גם להדריך אותה כיצד היא תהיה יותר אהובה על ידי בעלים פוטנצייאלים.
מה שספרת לי על ה"מקובלים" מדאיג מאוד מאוד. לדעתי מרמים אותך !!!
אין כזה דבר "מזל סגור". הקב"ה לא סוגר מזלות של אף אחד.
בטח ובטח פתיחת המזל אינה קשורה לסכום כסף, ובטח ובטח שהיא לא קשורה לסכום כסף גדול.

על כן, אל תעשי את זה, ותברחי ממי שמבקש ממך כסף כדי לפתוח מזלות.

אני מבין מסוף השאלה כי היא לא מוכנה בשום אופן. את זה צריך לברר – למה היא לא מוכנה, ומה היא הייתה רוצה לעשות כדי להיות מוכנה וכדו'. בדרך הזו הולכים, ואז פותחים לבד את כל ה"סתימות" ובעזרת ד' זוכים לזיווג הגון.

כל טוב ושמחונו בשמחות