מפחדת מדייטים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/12/06 14:14 ח בטבת התשסז

שאלה

ב"ה

שלום כבוד הרב!

אני בת 20. מפחדת מדייטים-אם זה לא נראה לי מתאים אחרי הפגישה הראשונה, זה יכול ממש לפגוע! אני לא מסוגלת לומר את הלא.השאלה- אם קיבלתי הצעת שידוך ומראש זה לא נראה לי, אז לסמוך על האינטואיציה החזקה? או בכל זאת כדאי לנסות

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

זה תלוי בנתונים של ההצעה שקבלת.
אם ההצעה היא טובה אך יש מספר נתונים שלא נראים לך אז כדאי לבדוק בצורה ישריה ע"י פגישה או כמה פגישות.
ואם ההצעה בכלל לא שייכת ורוב הנתונים לא מתאימים אז לא כדאי לך לנסות ולהפגש כלל.

כתבת שאת "מפחדת מדייטים" וכדאי לך לערוך בירור בינך לבן עצמיך מה הן הסיבות הגורמות לפחד הזה ? וממה הוא נובע ואולי ניתן לתקן ולהתחזק, ואז ההתמודדות שלך תהיה יותר קלה .
דעי לך כי אם הוא הבחור המיועד לך ואת עושה שיקול רוחני אמיתי לגבי המשך הקשר יש לך סייעתא דישמיא-
כי זה "אמת"
וב"אמת" אין פיספוסים,
הכל מכוון בדיוק רב מהשם.

וכדאי לך לחזק בתוכך את הביטחון בהשם ראי גם תשובתי ב:https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=27682

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן