מסטיק בתפילה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 13/03/07 20:43 כג באדר התשסז

שאלה

בבית כנסת בתפילה לפעמים אני קצת עיפה ונרדמת האם מותר לי ללעוס מסטיק כדי שאני לא ארדם?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

[לא.] כי אין זה מכובד להתפלל כך לפני השם.ועוד אמרו חכמנו כי הפסוק אמר "ימלא פי תהילתך.."
ולכן אסור להתפלל בפה מלא.(חוץ מתהילה ובקשה.)
כדי לא להרדם ישנם שיטות אחרות ויעילות יותר.

בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן