מכנס רחב

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/07/09 13:21 ט בתמוז התשסט

שאלה

שלום כבוד הרב.

מה עושים במצב שיוצאים עם בחורה למטרת חתונה והיא דורשת ללכת עם מכנס רחב גם בלי סכמה של הרב של הבעל?

אני יודע שאין עם זה בעיה הלכתית אבל בכל זאת לא מתרים ללכת איתם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

זו החלטה שלך.
אתה צריך להחליט עד כמה השאלה באיזו דרך הלכתית היא הולכת רלוונטית לקשר ביניכם.
אם הציפייה שלך היא שהיא תלך בדיוק לאור ההוראות של הרב של הבחור – אזי אי אפשר להתחתן איתה, שכן זה מנוגד לעקרונות.
ברם, כלל לא ברור שזה הדבר הנכון לעשות. בשל העובדה שיש מעט פוסקים שמעדיפים אפילו מכנסיים רחבות על פני חלק גדול מהחצאיות שהולכים היום – אפשר שאין זה חיוני שהאישה תלך לאור הכללים של הרב של הבעל, אלא לאור הרבנים שהיא הולכת אחריהם.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן