מכנסיים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/01/07 14:14 כ בטבת התשסז

שאלה

שלום,

אמי קנתה לי מכנסיים שישמשו אותי ללבישה מתחת לחצאית (באופן צנוע, חצאית שמספיק ארוכה כדי ללכת איתה לבד) בימים הקרים, וגם כבגד לשינה.

אחרי שכבר השתמשתי בהם, גיליתי שכתוב עליהם "men". כלומר- המכנסיים נועדו לבנים. האם מותר לי להמשיך ללבוש אותם? (בייחוד שלא ראיתי בנים שהולכים עם המכנסיים האלה, כי הם נראים נשיים ממש.)

אודה על התשובה, וממש יישר-כח על ההשקעה בזמן, במציאת התשובה וכו'. תזכו להמשיך ולעשות חיל ולזכות את עם ישראל בתשובותיכם!

יום מצויין!!

תשובה

שלום וברכה
לא התווית קובעת כי אם השימוש שלהם. אם את לא ראית גברים הולכים כך אין איסור ללכת במכנסיים אלה, בדרך הצנועה והנכונה בה את הולכת.

כל טוב ויישר כוח