מכנסיים לנשים

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 23/10/07 17:00 יא בחשון התשסח

שאלה

כבוד הרב שלום רב,

ברצוני לשאול האם יש מקום להתיר לבישת מכנסיים לנשים כאשר ברור כי מדובר במכנסי אישה (לא לבוש גבר) וכן כי המכנסיים לא יבליטו אזורים מוצנעים, כדוגמת מכנסיים מסוג דגמ"ח.

השאלה נשאלת מאחר ולעיתים קיימת חוסר צניעות בלבשית חצאית דווקא, למשל עליה במדרגות או גשר. כמו כך שהחורף מתקרב ומטעמי נוחות איני יכולה ללבש גרביון/טייץ מתחת.

תודה

תשובה

הפיתרון הוא מכנסיים קצרים מתחת לחצאית, או מכנסי חצאית (נכנס דגמ"ח אינו מספיק רחב).