מים אחרונים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/01/12 21:25 ח בטבת התשעב

שאלה

סבא שלי נוהג ליטול מים אחרונים אבל אבי אינו נוהג.איך עליי לנהוג?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

זו לא הלכה מוחלטת אלא תלוי במנהגים, אבל ראוי לנהוג כפי שכתבו המקובלים ובלבד שלא תגרם עגמת נפש או פגיעה באבא.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן