מחיקת אותיות בנעליים

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 02/07/07 12:22 טז בתמוז התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

התלבטנו פה בסוגיה והחלטנו לפנות אליך.

נעליים ששם החברה המייצרת אותם כתובה בתוכם בסוליה הפנימית, בשפה העברית. האם אין בעיה לדרוך עליהם או בעיה של מחיקת אותיות כיוון שהרגל מונחת עליהם.

בברכה,

אפי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום רב
אין כאן שום איסור ועל דעת זה כתבו זאת שם.
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן