מחזיק מפתחות עם שם ה'

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 11/06/07 15:05 כה בסיון התשסז

שאלה

שלום!

יש לי מחזיק מפתחות שכתוב (חרוט) עליו תפילת הדרך. כתוב ה', ואלוקינו.

האם מותר להיכנס עם המחזיק מפתחות הזה לשירותים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

כדי להכנס לשירותים עם מחזיק מפתחות כזה צריך שהוא יהיה בשני כיסויים. לכן אם אתה עוטף אותו במשהו ושם בכיס, די בכך.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן