מזוזה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 24/04/09 22:45 ל בניסן התשסט

שאלה

שלום!

אני לא באה ממשפחה דתית, אך אני מתחזקת ומאוד חשובה לי התורה וקיום המצוות.

עברנו לדירה שכורה לפני כחצי שנה, אך לצערי אין בחדרי ובחדר של אחי מזוזה.

ברצוני לשאול, מהיכן אני יכולה להשיג מזוזות? כמה הן עולות? ומי רשאי לשים את המזוזות?

האם זו יכולה להיות אני או שמא עדיף ורצוי רב.

האם כל רב ? או שיש רב מומחה ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב .
רוכשים מזוזה בחנות לתשמשי קדושה או בבית חבד.בעירך
כל אחד יכול לברך "ברוך...לקבוע מזוזה ".ורצוי שאת תברכי אם את גדולה משתים עשרה.
או אבא. או אח מעל 13.
בהצלחה ובברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן