מוזיקה בחדר כושר בימי בין המיצרים

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 30/06/04 17:46 יא בתמוז התשסד

שאלה

לכבוד הרב שלום, אני מתאמן בחדר כושר במכללה בה אני לומד(בנים בלבד). היות ויש לי מפתח, אני יכול לשים כל מוזיקה שאחפוץ.

כידוע - יותר קל להתאמן ולרוץ תוך כדי האזנה למוזיקה.

א) איזו מוזיקה אפשר לשמוע בשלושת השבועות?

ב) או שאולי שיעורי תורה/שירים עם פסוקים? אני מתאמן עם חולצה ומכנסיים קצרות. ואימון כידוע כולל מתיחות עם נגיעות בחלק התחתון של הרגליים.

תשובה

ב"ה כ"ז תמוז תשס"ד

שלום רב!

אפ אתה יכול להסתפק בשיעורי תורה או שירים ללא כלי נגינה עדיף. אם הדבר מקשה על ההתעמלות, ניתן לשמוע מוסיקה קלסית, אם גם זה לא נמצא כיוון שמדובר על מוסיקת רקע בלבד, כשעיקר הענין הוא ההתעמלות ניתן להקל.

בברכת התורה

בניהו ברונר

צפת