מה לעשות עם הכסף??

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 24/10/07 23:02 יב בחשון התשסח

שאלה

שלום,אני תלמידת אולפנא..בשנה שעברה היינו צריכות להביא להכתרה 25ש"ח אני הבאתי את הכסף אבל שכחי להעביר אוו וכך זה נמשך ונמשך ועד היום לא הבאתי את הככסף שכבר אין בו כל תועלת..מה עלי לעשות עם הכסף??ואיך אני יכולה לכפר על גזל זה?..תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום!

ב"כ באירועים מסוג זה ישנה תלמידה אחת שלוקחת על עצמה את העניין הכספי ולבסוף- סופגת בכיסה את כל ה"לא משלמים".
בררי אצל חברותייך מי היתה זו שדאגה לפן הכספי בהכתרה וצרי עימה קשר.
שאלי אותה מה לעשות.

בברכה,
נועה ועמיחי,
צוות ישיבת צפת.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן