מה אני צריך לקרוא?

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 27/08/08 23:27 כו באב התשסח

שאלה

שלום,

אני רוצה להתחיל להניח תפילין קבוע אבל אני לא כל כך יודע מה לקרוא. האם אני צריך לקרוא את כל שחרית או רק את קריאת שמע ופרשותיה.

יש לציין שאם אצטרך לקרוא את כל שחרית לא אוכל להספיק את הכל משום שבבוקר אני צריך לקום ב-5 וחצי כדי להניח תפילין.

אז מה לקרוא?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,

עקרונית על מנת לצאת ידי חובה מספיק שתקרא רק את קריאת שמע כולה ואת פרשת "קדש לי כל בכור.."

תפילת שחרית והנחת תפילין הן ב' מצוות נפרדות.

ברכה והצלחה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן