מדרשה לבנות

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 24/08/07 15:22 י באלול התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני ראיתי שאתה מנהל הסדר ברעננה ולכן רציתי לשאול אותך אם אתה יכול להמליץ לי על מדרשה טובה, אני כבר דתיה והשנה זכיתי לעשות עליה לארץ ישראל מארצות הברית(אני בת 20) ואני רוצה להתחזק עוד יותר על מנת לבנות בית יהודי כשר וחם, אני מאוד אוהבת את זרם ברסלב וחבד או כל חסידות אחרת אז אשמח עם תיעץ לי על מדרשה ואולי באותו הזדמנות הבנות שקוראות את השאלה הזאת יוכלו להעזר בתשובתך. תודה רבה והקדוש ברוך הוא יביא לך את המילים הנכונות לחזק את תלמידך לביאת המשיח.

תשובה

שלום רב,
אני לא בדיוק מנהל הסדר, אלא, ראש ישיבה.
ואני לא לגמרי בקיא במדרשות, אתן קישור שיעזור לך.http://www.babakama.co.il/?q=showCat