מבחנים

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 13/01/09 16:45 יז בטבת התשסט

שאלה

שלום רב!

אני רוצה לדעת אם מותר להסתכל במבחנים קודמים? (האם מותר להסתכל גם במבחנים שאני כמעט בטוחה שיהיו אותו דבר? או זה נקרא רמאות? או שזה בכלל הבעיה של המורים אם הם עושים אותו מבחן?)

וזה לא במקום למידה, אלא בנוסף לכך...

מקווה שתענה כמה שיותר מהר=] תודה ויומטוב!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום רב
מורה שעושה מבחן מודע לכך שהוא כבר עשה מבחן דומה ולכן לדעתי אין כאן רמאות.
אם בכל זאת יש לך ספקות, הכי פשוט זה לשאול את המורה.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן