למה חכמים לא יתירו הומוסקסואליות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/09/03 14:53 יט באלול התשסג

שאלה

כבוד הרב היקר

סבורני כי לא אחת נפגשנו ולעיתים אף הייתי הנער החביב ביותר עליך.

מצפוני מחייבני לציין כי תמוהים ביותר דבריך

המביכים. לא כך חונכתי מן הדרשות בהן הטפת על אדם באשר הוא! , לא כך חינכתני בערבי השבת ואף לא בכל אירוע בו נכחנו אני ואתה.

יש ויהיה עליי לציין כי ביום בר המצווה שלי ביקשת ופיללת שכל זכרי ישראל יראו ויתקנאו בנער החכם, ישכילו מדבריי ועוד שבחי שבחים שאם אוסיף ואציינם הסומק יעלה על לחיי.

היאך תוכל לאחל לכל בנות ישראל הכשרות, ולתושבות צפת הצנועות והחסודות בן סוטה וכופר שכמוני?! בחודש אב מנחם שנת 1997 התשנ"ז כבודך וכבוד הרב זצ"ל הרב לוי ביסצריצקי נכחתם ופיארתם את שמו של הכופר, אנוכי, במלוא הדר והוד כינתם אותי בשמות שגדולי רבני ימינו לא זוכים להם ובכל זאת 5 שנים מאוחר יותר אינני בנך כפי שכינת אותי באותו יום, אבי אינו צריך להתגאות אלא לבוש ולהכלם???

ומדוע נשתבשה הדעת בעניין זה?. יש ואהבתי הטהורה אל זכרים תכתימני ותעשני לצרעת??

הרשה לי אדם יקר להזכיר את העונש החמור אשר מוזכר בתנ"ך על משכב זכור. הוא איננו מעודן כפי שהבעת.

הקב"ה יתברך שמו מבקש נאמנות מלאה ולא ייתכן כי תהא חריגה ויתירו טרפה בבית המטבחיים.

אוי לנו ולעמנו כי משומד הוא ההומו ומי הוא האדם החלוש והכנוע שיתיר מעשה עוולה וחרפה בארץ הקדוש??

אם זיכרוני שפל המחשבה איננו מטעני ההנמקה לקיום האיסור הינה כי ההומוסקסואליות הוא מעשה הגויים!!

(אבקשם את כל הקוראים הנוספים לעיין במקורות המתאימים). אם כן כיצד ייתכן כי ירבו בני ישראל וידושנו מן המעשה של הגוי אך במשכבר הזכור- לא יגעו. וכיצד את אוכל הנבלה והטרפה יכבדו ביום הכיפורים והמקודש ואת הכופר בעדת ה'- יוקיעו.

האם את שינויי המרן הגאון גדול דורינו הרב עובדיה יוסף ייתכן לאשר בטענה כי אילו שינויים ברוח הזמן ולכן מצווה כזו וכזו כן ניתן לשנות על אף שאלו דברי דרבנן ודאורייתא.

כיצד יוכל הרב עובדיה לשנות דבר דאורייתא וכיצד חכמים מתקופת הסנהדרין העזו לשנות דבר תורה והריני להביא בפניך תזכורות

א. פרוזבול

ב. מכירת חמץ. (והרי מדאורייתא יש להשמידו)

ג. קורבן פסח.

ד. שינוי מצוות "שן תחת שן, עין תחת עין" הלא היה הוא פשוטו כמשמעו והנה עתה נספח אליו נושא ממון.

ומה בדבר הכוח העליון של הסנהדרין אשר לדברם הכוח של התורה הוא בארץ ולא בשמיי

תשובה

בס"ד

שלום ,,,,, שלום לך.

שמחתי לקרוא את מכתבך. שמחתי לשמוע שאתה חי וקיים וחושב וכותב. למרות שאתה מבין שאני לא כל כך מסכים עם כל הכתוב במכתבך. העיקר שאתה כותב.

אני רוצה לומר לך שכל השבחים שאמרתי עליך ביום הבר מצוה הם נכונים. הם עדין תקפים. הם נמצאים בך. אתה חכם ומוכשר ובסדר גמור. רק שנכנסת ברחוב ללא מוצא.

צא ממנו - עלה על הכביש המהיר ותתחיל לנסוע ולהתקדם בדרך חייך במהירות הנכונה.

אל תתקע בכבישים ללא מוצא שככל שתתקדם בהם כך יקשה עליך לחזור. אל תתקע בכבושים פקוקים וסואנים אלו. אין לכבוש הזה מוצא וכל הנוסע בו כעוס וזעף.

אם לא שהיית כל כך יקר לי לא הייתי מצטער. למרות השמחה על מכתבך קצת צר לי.

צר לי כי נפלת למקום הזה. מקום שבו לא תהיה לך שמחת חיים. כל חייך תהיה נרדף בעיני עצמך.

דוברי החברה המתירנית של ימינו אולי יתנו לך גיבוי בכביש הזה. אבל אל תאמין להם. גם הם לא באמת מאמינים בזה. הם אומרים מה שמצפים מהם.
זה רק חיצוני ותקשורתי.

האנשים הפשוטים ברחוב. אלה שלא העפילו למדרגות הרוחניות הגבוהות של שופטי בית המשפט העליון - סולדים באופן טבעי מהומוסקסואלים ויש להם סיבה טובה.

זה לא כלכך נעים לשמוע אבל זו האמת:
[כל מה שקשור בהומו לא קשור בחיים]

איש ואשה שחיים ביחד - מביאים חיים לעולם.
גבר וגבר שחיים ביחד - לא מביאים חיים לעולם.

זהו!!

את המציאות הזו אי אפשר לשנות. ולכן המציאות הנוראה הזו לא תעלה חיוך ושמחה על פני ההומוסקסואלים וכל הקשורים אליהם.

[הם לא "עליזים" - הם בדיוק ההפך.]

רוב האנשים סולדים מהומוסקסואלים כי בטבע הכי פנימי ועמוק שלהם יש רצון לראות חיים והמשכיות של האדם. וזה לא ה"הומו!!"

לכן חביבי - אולי תשמע שבחים על התנהגות החברה של "הגאים" מאנשי תקשורת שאיבדו מזמן כל קשר אל החיים ואל המציאות.
מאנשים שחיים באיזה אטמוספירה דמיונית. שמארגנים עצרת של "גאים וגאות".

["גאים" זה שם שיקרי - רוב ההומו מתבישים בעצמם]

הדבר העיקרי היותר אמיתי שיש לומר עליהם שהם מתביישים.

אל תביא לעצמך דוגמא מאנשים בודדים עזי פנים. רוב מוחלט של האנשים הללו הם בושים בעצמם. נקודה.

ואתה. חביבי. למה לך להיות בחברה הזו?

כל כך הרבה רחמים יש בליבי על החברה הללו.

אתה יכול להביא הרבה חיים ואור וטוב לעולם.
ולמה שתרגיש נרדף כל חייך?
למה שלא יהיו לך ילדים משלך?
למה שלא תהיה לך אשה אוהבת?
למה שלא יהיו לך חברים אמיתים?
למה שלא תשמח?

*****

עוד דע לך שאלוקים שהוא קצת יותר חכם משופטי בית המשפט העליון (עליון??!!)
[האלוקים קבע שלהיות הומו - זה רע מאוד לעולם].

אין בעולם מי שיכול לשנות את הקביעה הזו. שום סנהדרין לא תוכל להורות לשמש לזרוח במערב והם גם לא רוצים לעשות זאת.

כך ממש בדיוק הם לא יגידו שהומו זה טוב ומותר כי זה לא כך!!

ידידי הטוב.
עזוב!!
זה לא זה!!

אתה יודע כמה שאלוקים צודק.

מכל הלב אני אומר לך - אל תתן לאנשים אחרים להוביל אותך בדרך שאינה נכונה. היה אמיץ. עזוב אותם. לך בדרך שמביאה חיים לעולם.

בהצלחה