לישון אצל חבר- וההיפך

חדשות כיפה הרב בני לאו 12/08/07 12:04 כח באב התשסז

שאלה

שלום רב,

אני בחורה דתיה בת 20, יש לי חבר חודש וחצי הוא בצבא וחוזר הבייתה לעיתים רחוקות ואני גם כן עובדת בפנימיה וחוזרת הבייתה רק פעם ב-3 שבועות. אני גרה במרכז הארץ והוא בצפון... בקיצור ,אין לנו הרבה הזדמנויות להפגש, ואם כבר זה מסתדר אז זה אומר שאו שאני צריכה לישון אצלו בבית או שהוא אצלי.

האם יש עם זה בעיה שנישן אחד אצל השני (כמובן שבזמן שהמשפחות שלנו נמצאות בבית).

מקווה לתשובה מהירה,

יום טוב ותודה רבה!

תשובה

הנכון ביותר הוא למצוא בצפון בית של משפחה אחרת שבו את יכולה לישון וכנ"ל במרכז. "והייתם נקיים מה' ומישראל".