ליקוטי תפילות בתוך התפילה

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 01/01/06 00:30 א בטבת התשסו

שאלה

האם מותר להוסיף קטע מליקוטי תפילות באמצע התפילה. לדוג' לפני "ברוך שאמר". זה יכול להוסיף לתפילה שלי המון. אם זה מותר, איפה כדאי\מותר להוסיף וכמו"כ האם זה טוב,מומלץ לתפילה טובה? (אולי זה רק נדמה לי שזה טוב ובעצם לא טוב להפריע לנוסח הרגיל)

תשובה

עד כמה שידוע לי אי אפשר להוסיף נוסחאות תפילה בתוך הנוסח של חז"ל, אבל בוודאי שאפשר ומומלץ מאד להוסיף לפני או אחרי התפילה.
לפי ההלכה אפשר גם להוסיף תפילה אישית בכל ברכה לפני חתימת אותה ברכה
בהצלחה