לינה אצל זוג נשוי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/04/07 15:03 ד באייר התשסז

שאלה

שלום!!

רציתי לדעת מה ההלכה אומרת לגבי לינה אצל זוג צעיר נשוי...תמיד נראה לי לא שייך לישון במקומות כאלו בעיקר אם אני לבד...

אולי זה עיניין צניעותי?!

האם סיבה לזה שאני לא מרגישה בנוח או שאני לא צריכה לדאוג לגבי זה ואין בעיה...

תודה!

תשובה

שלום וברכה
זה אותו תחום שלא ההלכה היא המעצבת את ההתנהגות כי אם התחושה העצמית.
אם את חשה שזה לא צנוע ואז "נתקעת" שם, אל תשני שם. אם את חשה שאין את פוגעת באינטימיות שלהם - אז אין בעיה.

ככלל, טוב יותר לתת לזוג צעיר את פרטיותו ולהיות פחות בביתם. זה נכון לגבי בחורים בישיבה, חברות מהשרות הלאומי וחניכות מהסניף.

כל טוב