לימוד גמרא לבנות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 11/09/07 21:35 כח באלול התשסז

שאלה

האם צריך ללמד בנות (כיתה ח' ובכלל) גמרא?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
איני יודע אם "צריך".
הדבר תלוי בהרבה משתנים, ותלוי בבנות עצמן. אם יש בהן רצון לכך - אין מניעה. אם התחושה של המחנכות שיש תחומים שיביאו את הבנות למקום הרבה יותר טוב בשלב הזה של חייהן - אין לכפות לימוד גמרא.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן