לימודי חול

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/01/09 21:50 ב בשבט התשסט

שאלה

שלום,

האם לימוד של מילים חדשות בעברית(פסיכומטרי) בשבת, לצורך מבחן נחשב כמו לימודי חול או שמא בגלל שמדובר בשפת הקודש ניתן ללמוד זאת בשבת?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני מאוד מחמיר בנושאים אלה.
זה ממש עובדין דחול. מדובר בהתכוננות לבחינת חול לחלוטין, ועל כן איני יודע איך ניתן להתיר את זה.

כמובן שניתן לשאול גם רב אחר.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן