לטייל בחו''ל

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 22/06/07 11:58 ו בתמוז התשסז

שאלה

שלום,

רציתי לשאול , אני ממש רוצה לנסוע לטייל בחו"ל

אחרי הסיום לימודים , או לפני

לטייל בכל מיני מקומות אני יודעת על זה המון,

וגם דרך הנופים אני יותר מתחברת לרוחניות,

וזה פשוט נראה לי משהו ממש , ממש .. טוב..

ורציתי לדעת אם יש בזה איזהשהי בעיה?

ואם יש מצב .. שזה איכשהו בסדר?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם מדובר בטיול לזמן מוגדר, היינו שיש תאריך חזרה ולא מדובר בשיטוט עד ש...
כיוון שעיקר הבעיה ביציאה לחו"ל, הוא החשש מפני השתקעות שם, ביציאה מוגדרת לזמן אין בעיה. (בדורות קודמים עצם היציאה הייתה בעיה כיוון שהדרכים היו בחזקת סכנה , וגם היה מסובך יותר לעבור מארץ לארץ, אמצעי תחבוה פרימיטיבים וכו´, לכן החמירו בעצם היציאה, אך בימינן שמדובר בטיסה של כמה שעות אין צורך להחמיר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן