לטוס לחול

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 11/07/03 08:39 יא בתמוז התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום,

אנא עזור לי בדילמה-

ההורים שלי רוצים לקחת את כל המשפחה לשבוע כיף באנגליה (אבא שלי חזן והוא שר באנגליה כל שנה בראש השנה והשנה הוא החליט לקחת אותנו).

אני יודעת כמה זה חשוב להישאר בארץ ישראל, אבל אני יודעת שההורים שלי יעלבו אם אבקש להישאר וזה גם קצת בלתי אפשרי (מה אני אהיה לבד בבית?) וכל המשפחה שלי התלהבה וזה יעליב אותם אם אתנגד.

האם יש בעיה שאסע איתם? ברצוני לציין שהסיבה העיקרית לטיסה, לפני הבילויים, זה שנראה את אבא שר ונראה בתי כנסת יפים.

אודה לתשובה.

תשובה

שלום רב!
נראה לי שמצד כיבוד אב וגם כיבוד אם יש חשיבות לנסיעה זאת ובכך תעשי נחת רוח להורים