לחץ לחתונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/04/09 22:20 י בניסן התשסט

שאלה

אחי הגדול הוא כבר די גדול והוא יוצא עם איזה אחת כבר כמה חודשים והמשפחה שלי רוצים שהוא יתחתן איך אפשר לדבר איתו על זה ?...

תשובה

שלום וברכה

וכיצד אני יכול לענות על שאלה זו ?
הלוא אתם הם אלה שמכירים את אחיך הגדול, את המשפחה, את הבחורה וכדו' ?
אתם יודעים אם התערבות שלכם תתקבל בברכה או בעוינות* אתם יודעים אם הוא פנוי לשמוע אחרים* אתם יודעים מי הכי קרוב אליו ויכול לדבר אתו בעדינות על כך ועוד ועוד.
על כן, הטוב ביותר הוא שתתייעצו ביניכם ובין עצמכם מה הטוב ביותר לעשות. בדרך כלל לא טוב שהמשפחה תתערב, אלא חברים קרובים אליו.

כל טוב ובשרונו שמחות