לחכות לו?

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 21/12/06 21:09 ל בכסלו התשסז

שאלה

שלום לרב ותודה על הקדשת הזמן.

שאלתי איננה הלכתית, אך הייתי רוצה לשמוע דעה של רב בנושא.

לפני כשנה הכרתי מישהו שבמשך הכרותי איתו הגעתי למסקנה שאני רוצה להתחתן עם מישו כזה. ממש הוקסמתי מהמידות שלו, מההתנהגות שלו. ממי שהוא!

לפני כ4 חודשים אמרתי לו את אשר על ליבי כי בידיעה שלא הולך להתפתח כלום משום שזה לא מתאים כעת לא לו ולא לי, אך אמרתי לו בכל זאת כי רציתי שידע ואת האמת... קצת פחדתי שבנות אחרות יתפסו אותו...

ובתגובתו, הוא באמת אמר שאולי בעתיד הוא ירצה אך לא עכשיו כי הוא נמצא בתקופה לחוצה והוא לא מעוניין להכנס לקשר כעת.

היום, אני מוכנה אך אני יודעת שהוא עדיין איננו מוכן. הוא יהיה מוכן בעוד כחודשיים מינימום. אני ממש לא יודעת אם לצאת עם בנים אחרים או לשבת ולחכות לו.

מצד אחד אני אומרת לעצמי שאסור לי לבזבז זמן. אם בסוף זה לא יהיה הוא, אני אתבעס שחודשיים חיכיתי לשווא.

מצד שני- קשה לי לראות את עצמי יוצאת עם מישהו שזה לא הוא!

אני מסוגלת להוציא אותו מהראש ולצאת עם בנים אבל אם עוד חודשיים הוא יתקשר??!? מה אני אעשה?! אני יודעת שאני רוצה אותו!!!

אני יודעת שיש כאן משהו פוטניצאלי ואולי חבל לפספס אותו...

אני ממש לא יודעת מה לעשות!

תודה רבה,

שנשמע בעז"ה רק בשורות טובות!

תשובה

אם את חושבת שבעוד חדשיים הוא יסכים להשקיע זמן- כדאי לחכות. אך מי אמר שבעוד חדשיים כך יהיה? אם את מניחה כך, בגלל שהיום הוא בשרות צבאי, וישתחרר בעוד חדשיים, או- היום הוא בתקופת בחינות- יש בסיס להערכה. אך הערכה היא הערכה.... האם את יכולה לשאול אותו על עוד חדשיים?... קצת לא נעים...
כדאי גם לקחת בחשבון שגם בעוד חדשיים, גם אם תתחילו לצאת על מנת להכיר, לא בטוח שהוא ירצה ולא בטוח שאת תרצי להמשיך את הקשר.