לחברים מקשיבים היקרים לי מאוד!!!

חדשות כיפה חברים מקשיבים 20/12/06 19:38 כט בכסלו התשסז

שאלה

ב"ה

חברים מקשיבים יקרים ,

לכ"כ הרבה שאלות אתם עונים ורציתי לומר לכם שבכל פעם שקראתי תשובה שלכם (וקיבלתי המון תשובות!) הרגשתי את האהבה שלכם לכולם דרך כל מילה ומילה שנכתבה , הרגשתי את האכפתיות ואת התמיכה , ובקיצור הרגשתי כל תחושה טובה שיכולה להיות!!!!

אין לכם מושג כמה שינויים עברתי בזכותכם ובזכות האתר המקסים הזה בכלליות!

אני קוראת באתר הזה בכל הזדמנות שרק ניתנת לי ומיד אני קוראת את התשובות שאתם נותנים לאנשים והלב שלי מתמלא באושר עצום שאינכם יכולים לתארו!!!!!!!!!!

אני רוצה שתדעו שאני אוהבת אתכם בכל ליבי ונשמתי ומעריכה את עבודת הקודש שאתם עושים בכל יום מחדש ואני מאמינה שבזכות אנשים כמוכם יבנה בית המקדש במהרה בימנו אמן!!!!!

תודה לכם על כל יום שבו אתם פועלים לטובת הכלל,

תודה לכם על טוב לבכם,

תודה לכם על ההתיחסות לכל מילה ומילה ולכל אדם באשר הוא.

תודה לקב"ה שברא אתכם!

חיזקו ואמצו!

נ.ב

אם הייתה לי אפשרות לקחת איתי את המחשב לכל מקום הייתי עושה את זה רק בכדי לקרוא את דברי החכמה והקדושה שאתם מעלים כאן אין לי עוד מה לומר לכם אחים יקרים , אשריכם!

תשובה

שלום לך,

אנו מודים לך מקרב לב על התמיכה והפרגון שכל מילה שכתבת באה לבטא.

נחמד לקבל לפעמים מילה טובה המעודדת אותנו להמשיך ולהבין שיש תועלת במאמצים.

יישר כוחך!

חברים מקשיבים.