להתאמן לנגן.

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 07/07/07 21:15 כא בתמוז התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב!

יום לאחר ט באב אני אמורה לנגן בטקס אזכרה(שירי ארץ ישראל). האם אני יכולה להתאמן בגיטרה לקראת ההופעה? אם לא אתאמן, סביר להניח שלא אנגן בטקס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

ניתן להקל עד ר"ח אב.
https://www.kipa.co.il/ask/show/44707

בהצלחה,

.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן