להתאבל על קשר

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 11/04/10 14:07 כז בניסן התשע

שאלה

שלום,

אני בחורה בשנות ה-20 שלי,הייתי בקשר עם בחור מדהים. זה נגמר מהצד שלו כי הוא לא הרגיש כמוני. אני רוצה לדעת איך להתאבל נכון על הקשר שלא יתממש, על הכאב והגעגוע.. מכיוון שאני מנסה להתגבר על זה ומתקשה מכיוון שאני רואה אותו כל פעם שאני הולכת לבית הכנסת (אינני יכולה ללכת לבית כנסת אחר- זה מורכב). אז רציתי לדעת איך להתאבל נכון על קשר שאני מבכה עליו כול כך.. מה עליי לעשות?.. איך מתאבלים על לב שבור ואהבה נכזבת.. על בחור שחשבתי שהוא יכול להיות כל כך מתאים להיות בעל ואב לילדיי?...

תשובה

שלום
אין טעם להתאבל וייתכן שתמצאי בחור טוב יותר כי המציאות מורכבת ובכל בחור יש יתרונות מסוימים וכנגדם חסרונות ולפעמים במבט לאחור האדם מתפלא על עצמו מדוע הוא לקח את זה כל כך קשה...
בהצלחה אייל משה