להפסיק קשר ידידותי?

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 10/12/06 19:27 יט בכסלו התשסז

שאלה

אני בכיתה י' ולומדת באולפנא.

יש בחור אחד שלומד בשיעור א' בישיבת הסדר שאני נמצאת איתו בקשר רגיל ולא מיוחד. אנחנו מדברים הרבה בטלפון ובSMS והרבה כשהוא בא לשבתות וב"ה הכל טוב!

האם אני צריכה להפסיק קשר כזה? אנחנו ידידים טובים ולא יותר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב ומצטער על האיחור בתשובה!
כל עוד אתם שומרים על ההלכה (ייחוד ונגיעה וכד') אין סיבה לנתק קשר שכזה, במיוחד אם הוא רק ידידותי.
בברכה
צוות הר עציון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן