להסתפר אצל ספר

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 01/09/04 09:37 טו באלול התשסד

שאלה

לכבוד הרב, שלום!

האם מותר להסתפר, כאשר הספר הוא גבר, ואני נמצאת בזמן נידה? והרי כתוב "ואל אישה בנדת טומאתה לא תקרב..." (ויקרא י"ח י"ט)?

תודה רבה מראש!

כל הכבוד על פועלך בעניית התשובות!

רק אור ברכה שמחה וטוב!

א.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אסור .
וכלל לא משנה מצבך האישי.
האיסור הוא כפול כלומר מצידו אסור לו לנגוע ועוד בסיטואציה שאי אפשר לומר שהוא טרוד במלאכתו כמו ברופא....וגם מצידך אסור לך לתת לו לגעת בך וזה לא משנה אם את נמצאת במחזור .

אנא עייני נא בתשובתי ["האם אני יכולה לסתפר אצל ספר" ]ב:https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=41760

לכן הטוב ביותר זה לתת לראש שהוא המקום החשוב ביותר את הטיפול הטוב ביותר והכשר ביותר על מנת שיהיה ["ראש טוב."]

בברכה,

עוזיאל