להמשיך או לחכות?

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 21/10/07 08:31 ט בחשון התשסח

שאלה

שלום,

לפני שנתיים הכרתי בן ישיבה שהיה אז בשיעור א' ואני הייתי בכיתה י"ב,החלטנו באותו זמן להקפיא את הקשר עד לזמן שנהיה מוכנים לחתונה(הוא טען שזה יקרה רק אחרי 4 שנים,עברו מאז שנתיים..),מאז קרו מקרים וחזרנו להיות חברים עוד פעמיים כאשר כל פעם שנפרדנו הוא טען שוב שזה עדיין לא הזמן..

בפעם האחרונה שנפרדנו כששוב הוא טען שזה לא זמן מתאים בשבילו החלטתי שאני לא רוצה שנדבר יותר(הרגשתי שזה ממש משאיר אותי מאחור ואני לא יכולה להתקדם כשכל פעם זה כן-לא..)

עכשיו אני עומדת בדילמה-

האם להמשיך ולחכות עוד שנתיים לאותו בן ישיבה ולנסות לבנות איתו קשר בריא, או לנסות ולהכיר בחורים אחרים ולא להישאר מאחורה בציפייה שיום אחד אותו בן ישיבה יחליט שהוא מוכן לחתונה?

ד"א אני עוד מעט בת 20 ואני מרגישה שאני מוכנה לחתונה.

תודה רבה!!

תשובה

שלום.

נראה שבמצב זה עליך להמשיך הלאה, ולנסות להכיר בחורים.

בעזרת ה' תזכי בקרוב להקים בית נאמן בישראל.

בהצלחה