להגיד תפילת הדרך פעמיים?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/10/10 23:30 א בחשון התשעא

שאלה

[יכול להיות שזה שאלה קטנונית ולא קשורה 'למכון התורה 'והארץ' אבל בכל זאת אני שואל:]

אדם שנוסע לנתב"ג, ומנתב"ג עולה על טיסה, הוא ריך לברך תפילת הדרך פעמיים? (פעם על הנסיעה בתוך הארץ ופעם על הטיסה?)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אומר פעם אחת, וכולל גם על הנסיעה ברכב וגם במטוס.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן