לא תעמוד על דם רעך! למה אתם מתעלמים מפולארד?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 19/01/09 11:49 כג בטבת התשסט

שאלה

אני פשוט בהלם!

איך זה יכול להיות שבעוד פחות מ36 שעות הגורל של אחינו יהונתן עומד להיגזר וחוץ מ'המשוגעים' לדבר אתם בקושי נותנים לזה במה?

אז שרפתם פונטים על הבחירות המשעממות האלו, עשיתם דוקטורט על ההבדל בין 'הבית היהודי' וה'איחוד הלאומי' ובמקום שכל במה אפשרית תהיה מנוצלת להרתמות למען היהודי הגיבור הזה, נראה שזה פשוט עובר לידכם.

זה לא העסק הפרטי של ה'וועד למען השבת יהונתן' אלא של כולנו!

מהתקשורת החילונית אני באמת לא מצפה לכלום אבל האפטיות הזו, שלנו, פשוט בלתי נתפסת.

רק שמדובר באדמות של ארץ ישראל פתאום נשרף לנו הפתיל ואנחנו מרעידים את השמיים?

אנשים חיים כבר לא מדברים אלינו?

אשמח אם תפרסמו את זה.