לא רוצה כיסוי ראש!!!

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/05/07 12:00 כח באייר התשסז

שאלה

שלום רב

אני לפני חתונה..חוזרת בתשובה שיוצאת עם דתי... הרב שלי התיר לי חצי כיסוי ראש וחבר שלי לא מקבל את זה.. הוא רוצה ראש שלם כי זה מה שהרב שלו מחליט.. מה אני אמורה לעשות? לא בא לי בכלל על כיסוי ראש.. ואני מוכנה לבוא לקראתו בחצי ראש יש כובעים יפים ובנדנות חמודות ו.. אומרים : "עשה לך רב.." אז יש לי רב מה אני חייבת להקשיב לרב שלו? מה עושים בעיניין כזה???

תשובה

שלום וברכה
אלה החיים.
החיים מזמנים הרבה פעמים ויכוחים עם הבעל, ובמשפחות דתיות שבני הזוג באים מרקע שונה הדבר קורה מידי פעם גם על רקע זה.
טוב שזה קורה לפני נישואין, כדי שבני הזוג יעברו חוויה כזו, והם ילמדו כיצד להסתדר האחד עם החזונות של השני.
מה שאתם צריכים לעשות עכשיו זה לדבר. להחליט מראש על אופי החיים המשותפים שלכם, על השאלה מי יהיה הרב של המשפחה, איך כל אחד יבוא לקראת השני וכדו'.
בדרך הזו אתם בונים ביחד את המשפחה שלכם בצורה הנכונה והראויה, ובשלום.

כל טוב והרבה שלום