לא מצליחה להתרכז

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 31/05/07 19:56 יד בסיון התשסז

שאלה

בס"ד

שלום הרב!

יש לי בעיה..אני אף פעם לא מצליחה להתרכ זבתפילה..תמיד עולות המחשבות על סתם דברים לדוג' מה אני אעשה היוםם? מתי אני אלמד למבחן? וכל מיני שטויות..באמצע התפילה אני מתחילה לחשוב ואף פתאום שאני מסיימת להתפלל אני מרגישה ריקנות כזאת ..של התפללתי מכל הלב..אני משתדלת לא להתעסק במחשבות בזמן התפילה אבל זה לא מרצוני..מה לעשות?? אני רוצה להתפלל הכוונה שלמה!!

תודה רבה!!

תשובה

בסד

שלום רב.

התפילה צריכה חיזוק ,לכן נהגתי ללכת לבתי רפואה לסיור קצר ואחר כך תפילתי השתנתה.....

אני מציע לך דרך זו.
בברכה