כתיבה בחול המועד

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 27/03/07 16:11 ח בניסן התשסז

שאלה

בס"ד.

שלום רב(תרתי משמע),

אז ככה- אני תלמידה בכתה י' ויש לי המון שיעורים לחופש....ואני חושבת שלפני חול המועד הייתי צריכה לנקות ואילו בחול המועד עצמו אני אוכל להכין את השיעורים.אז אני יכולה אולי לכתוב בעט כל זהזמן במקום בעיפרון או שורות עקומות או ביד שמאל בקיצור-בשינוי????

אני חושבת שזה מאד יעזור לי וזה ימנע ממני להתבטל ולנצל את הזמן כראוי!!!

אשמח אם תענו לי במהרה...

תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה! (חד משמע בלבד..)
באתר, וגם באתר מורשת שאלות רבות מאוד בנושאי כתיבה בחול המועד. הקלידי "חול המועד" או "כתיבה בחול המועד", אני בטוח שתמצאי מענה לשאלתך.
אם לא- חזרי אלי ואשמח לעזור.

ישראל.
(אגב- למיטב ידיעתי אין הבדל בין עיפרון לעט, כך זה בהלכות שבת. אם כבר הייתי אומר שעט יותר חמור.)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן