שאל את הרב

כשרות

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 25/04/09 22:03 א באייר התשסט

שאלה

אם יש לי סיר בשרי (שאני מבשלת בו בשר,עוף)

ולאחר השימוש אני שוטפת אותו(כמובן.....)

האם מותר לי להכין בו ריבה ולאחר מכן (שהיא מוכנה) למרוח על לחם את הריבה ולשים איתה גם חמאה

האם הריבה בחזקת בשרי????????

תשובה

בסד
שלום רב.
לאשכנזים אסור לאכול ריבה זו עם חלב.
לכן לא רצוי!!
,או לפחות להמתין 24 שעות לאחר בישול הבשר.ואז מותר בדיעבד.
בברכה

כתבות נוספות