* כשרות - תיקון תשובה *

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 20/03/07 09:22 א בניסן התשסז

שאלה

לאחרונה נתקלתי בחברת קייטרינג המשווקת אוכל לחג הפסח תחת כשרות מהדרין של הרבנות גוש עציון ברשות הרב אליהו אבא שאול. האם גוף כשרות זה מוכר? והאם אכן נתן לסמוך עליו גם למהדרין לפסח?

תשובה

תיקון טעות ומכשול-בשיחה עם הרב פרל הרב של אלון שבות, התברר לי שאכן יש גוף כשרות כזה מזה כשנה וחצי, ומדובר על כשרות מהודרת ביותר. הרב אבא שאול הוא הרב של הישוב קדר והוא מונה ע"י כל רבני ישובי הגוש להיות אחראי על מחלקת הכשרות של המועצה, עקב מומחיותו הרבה בכשרות.

בשאלות מסוג זה יש לפנות לגוף המוסמך שיכול לענות לך על השאלה בצורה המדוייקת ביותר. תפנה לרפי יוחאי מנהל היחידה הארצית לאכיפת חוק הונאה בכשרות ברבנות הראשית לישראל טלפון 02-5313187
או במייל
achifa@RABBINATE.GOV.IL

בהצלחה!