כשרות שמן זית בהשגחת הרב חים נבון

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 05/12/04 08:52 כב בכסלו התשסה

שאלה

שלום רב,

קיבלנו שמן זית שעל-פי התווית המודבקת על הבקבוק, הוא "מיוצר ומשווק ע"י מ.ע. כפר מג'אר הר-חזון 04-6787017".

אין על הבקבוק ציון להשגחה מטעם הרבנות, אבל מופיע שהוא כשר בהשגחת הרב "חים נבון" (ככה במקור" ממושב שזור.

האם הרב מכיר את המשגיח הנ"ל? האם השמן כשר להדלקה ולאכילה?

בברכה,

אסנת.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אכן יש למושב שזור שליד כרמיאל רב בשם הרב חיים נבון. אבל השאלה היא האם הוא נתן הכשר או שזה זיוף(אגב, המספר שמופיע שצייינת "איננו מחובר...") לכן כדאי לברר ברבנות הראשית במחלקת הכשרות : 02-5313131

בעודי כותב תשובה זו בררתי ברבנות הראשית[ והם מסרו שזה מזוייף!!!! נא להזהר!!!]

עיין גם בתשובתי כשרות שמן זית מגויים ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=16302

בברכה,

עוזיאל