כשרות הבשר לאור הסרטונים של הרב אמנון יצחק שליט"א

חדשות כיפה רבני כושרות 20/05/15 00:20 ב בסיון התשעה

שאלה

שלום עליכם. שמעתי מרב מסוים ערעורים על כשרות גדולה וידועה (הרב מחפוד) .רציתי לשאול האם יש ממש בשמועות אלו?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ביקרתי בשחיטת בקר של הרב מחפוד בי"ד אייר תשע"ה , כלומר אחרי הצפת השמועות של אותו רב.
שחטו 30 בשעה
בדיקת סכין לפני ואחרי השחיטה
בדיקת פנים וחוץ המתינות ובדקדוק רב
ניקור על ידי מנקרים מומחים ותוספת בדיקת חוזרת על הניקור על ידי משגיח אחר.
מליחה מעולה
וכו'

ע"ע
http://www.kosharot.co.il/show.asp?id=69585

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן