כשרות הבד"ץ

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/01/12 11:11 כב בטבת התשעב

שאלה

רציתי לדעת

יש על מה לסמוך על כשות שארית יששראל ואגודת ישראל וu וממנצ'סטר?

(לא מתכוון על בשר כל השאר)

ולגבי פיצוחים אני צריך להקפיד גם בד"ץ כי הם סוג של פירות ועל פירות לא בודקים בד"ץ

כל טוב

אשריכם

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כל הכשרויות הללו מוכרות ומקובלות בעולם הכשרות. אבל כידוע הנושא הוא לא כותרת אלא יש לבדוק כל מוצר ומוצר בפני עצמו, מי בדק? איך בדקו? ועוד שאלות, כך שבאופן כללי הכשרויות טובות אבל באופן פרטני צריך לדעת את המוצר והמשגיח שלו.
גם בפיצוחים יש להקפיד על כשרות טובה, והבד"ץ הוא כשרות טובה.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון