כשרות גבינה

חדשות כיפה רבני כושרות 16/10/11 14:57 יח בתשרי התשעב

שאלה

למשק צוריאל יש גבינות סויה הנקראות טופוטי יש ממרח סויה בטעם גבינה ועוד רציתי לדעת איזו כשרות יש להם והאם זה מהדרין סימון הכשרות היחידי על קופסת הגבינה הוא האות כ

תשובה

שלום וברכה.

איזה כשרות נוספת יש על המוצר הזה, כי לא מצוי שחברה גדולה ורצינית עם מערכת כשרות תביא למדף מוצר בלא אישור הרבנות הראשית. למעשה לא נוכל לדון בשאלה זו עד שלא נראה את התווית עם הציון של הכשרות. ונראה שעדיף להתקשר ישירות לחברה ולבקש לשוחח עם המשגיח על הכשרות של המוצר.

בברכה
כושרות- ייעוץ והכוונה בכשרות
Misrad@kosharot.co.iL
kosharot.co.iL